Izobraževanje na Inštitutu za ekonomijo, pravo in informatiko

Inštitut za ekonomijo, pravo in informatiko je dne 14. 4. 2015 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije organiziral predavanje “Praktični napotki za sprejem notranjih pravil po novem ZVDAGA”. V okviru predavanja so bile predstavljene novosti ZVDAGA-A in praktični napotki o tem kako se pravzaprav lotiti pisanja notranjih pravil. Prisostvovanje na predavanju je bilo za udeležence oziroma prejemnike vabila brezplačno.

V kolikor želite tudi vi prejemati obvestila o naši aktualni ponudbi in relevantnih zakonskih spremembah ter dogodkih, ki jih organizira Inštitut za ekonomijo, pravo in informatiko oddajte prijavo oziroma nam posredujte vaš elektronski naslov tu.

   
(nekaj utrinkov s predavanja)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PRAVNO OBVESTILO

Podatki, informacije in druga vsebina, ki je na voljo na spletnem portalu www.iepri.si so zgolj informativnega značaja. Upravljavec spletnih strani posledično ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo celovitost, točnost, pravilnost in morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih, nepopolnih ali nepravilnih podatkov in informacij oz. vsebin. Prav tako nobena fizična in/ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe podatkov in informacij oz. vsebin na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli njihove napake, nepravilnosti ali pomanjkljivosti.

V primeru povezav na druga spletna mesta (izven www.iepri.si in njenih podstrani) upravljavec spletnega portala opozarja, da teh povezav ne nadzoruje in zato tudi ne jamči za njihovo dostopnost in vsebino. Obenem upravljavec spletnega portala opozarja še, da ne posreduje pritožb glede dostopnosti in vsebine teh povezav.

Upravljavec spletnih strani si pridržuje pravico, da kadarkoli in kakorkoli delno ali v celoti spremeni, dopolni ali odstrani objavljene podatke, informacije in drugo vsebino, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.